Καθαρισμοί Σαλονιών και Μοκετών

Καθαρισμοί Σαλονιών και Μοκετών

Χαλιά – Μοκέτες

Χαλιά και μοκέτες σαλονιών, καθώς εμφανίζονται στα δάπεδα με την έλευση του φθινοπώρου και του χειμώνα, είναι ταυτισμένα με τους κλειστούς χώρους. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την πυκνή σύνθεση από την οποία αποτελούνται, πέρα από ζεστασιά στον χώρο, τα μετατρέπει σε φύλακες σκόνης, μικροοργανισμών, υγρασίας, άσχημων οσμών ή λεκέδων. Όπως γίνεται κατανοητό, η σωστή καθαριότητά τους πρέπει να θεωρείται απαραίτητη ώστε να διατηρούνται σε άριστο επίπεδο, όχι μόνο μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά κυρίως για λόγους υγείας.

Απέναντι σε όλα αυτά που ταλαιπωρούν μοκέτες και χαλιά, η απάντηση έρχεται με τον καθαρισμό σαλονιών και μοκετών από την εταιρεία καθαρισμού SUPERNOVA.

Με επαγγελματική γνώση και πείρα, καθαρίζουμε αποτελεσματικά χαλιά και μοκέτες, προσφέροντας άμεσα καθαριότητα για την προσωπική σας υγεία, αλλά και μια τέλεια αισθητικά εικόνα, ιδανική για να συνοδεύσει το σαλόνι σας.

Σαλόνια – καναπέδες

Οικολογικός καθαρισμός σε σαλόνια–καναπέδες, προσφέροντας αντιαλλεργική προστασία και πλήρη αφαίρεση λεκέδων για την άριστη διατήρησή τους. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά μηχανήματα και πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας που πετυχαίνουν τον ταυτόχρονο καθαρισμό λεκέδων και αλλεργιογόνων μικροοργανισμών για να απολαμβάνετε πεντακάθαρα και υγιεινά αποτελέσματα στον χώρο σας.

Ας συνεργαστούμε

Αφήστε τα στοιχεία της εταιρείας σας και ένας αντιπρόσωπος μας
θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.