Καθαρισμοί Κατοικιών

Καθαρισμοί Κατοικιών

Το διαμέρισμα και η μεζονέτα αποτελούν τύπους οικιών με ιδιαίτερες ανάγκες καθαρισμού. Στην εταιρεία  καθαρισμού SUPERNOVA διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό μαζί με το εκπαιδευμένο προσωπικό για να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε απαίτηση θέτουν οι καθαρισμοί διαμερισμάτων & μεζονετών, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις.

Τα διαμερίσματα σε μια πολυκατοικία δέχονται καθημερινά πλήθος μικροβίων από τη διέλευση των υπόλοιπων ενοίκων ή περαστικών. Αυτό σημαίνει ότι οι απαιτήσεις καθαρισμού είναι αυξημένες προκειμένου να μπορείτε να απολαμβάνετε τον προσωπικό σας χώρο με ασφάλεια και υψηλό επίπεδο υγιεινής.

Εξίσου ιδιαίτερες ανάγκες καθαρισμού αντιμετωπίζει και μια μεζονέτα. Ένας υπαίθριος χώρος διαμονής, με σημαντικό μέγεθος, που χρειάζεται τακτικές και αποτελεσματικές παρεμβάσεις καθαρισμού για να παραμένει φρέσκος για τους ενοίκους του.

Στην εταιρεία καθαρισμού SUPERNOVA  χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα προϊόντα χωρίς επιβαρυντικούς παράγοντες για το περιβάλλον μέσα από ένα σύνολο σύγχρονων μηχανημάτων καθαρισμού, εφαρμόζουμε αποτελεσματικές λύσεις καθαρισμού σε διαμερίσματα & μεζονέτες.

Προσφέρουμε σε κάθε οικία την προσωπική φροντίδα που χρειάζεται, εξασφαλίζοντας καθαριότητα, φρεσκάδα και ένα φιλικό περιβάλλον για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ας συνεργαστούμε

Αφήστε τα στοιχεία της εταιρείας σας και ένας αντιπρόσωπος μας
θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.