Αφαίρεση Grafiti

Αφαίρεση Grafiti

Η αφαίρεση γκράφιτι από τοίχους, οχήματα και κάθε είδους επιφάνειες αποτελεί δύσκολη διαδικασία, που αν δεν υλοποιηθεί σωστά, ενδέχεται να αποδειχθεί και εξαιρετικά… δαπανηρή!

Το πρόβλημα μπορεί να ξεκινά μόλις διαπιστώσετε ότι κάποια επιφάνεια στο κτίριο ή το όχημά σας έχει λερωθεί από κάποιο γκράφιτι, αλλά διογκώνεται όταν στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό δεν αφαιρείται αποτελεσματικά. Το αποτέλεσμα είναι μια προσωπική σας επιφάνεια να χάνει άμεσα την αξία της ή ακόμα και τη λειτουργικότητά της!

Για να πάψετε να ανησυχείτε για όλα αυτά, η αφαίρεση graffiti από την εταιρία καθαρισμού SUPERNOVA είναι η μόνη αξιόπιστη επιλογή σας! Επαναφέρουμε κάθε επιφάνεια πίσω στην αρχική της κατάσταση, με απόλυτη αφαίρεση graffiti, εκτιμώντας με ακρίβεια την κάθε περίπτωση.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά σε καθαριστικά, αφαιρούμε άμεσα graffiti από επιφάνειες κάθε τύπου, επαναφέροντας συγχρόνως το χαμόγελο στα χείλη σας, μόλις αντικρίσετε τις επιφάνειές σας και πάλι όπως πραγματικά τις θέλετε!

Ας συνεργαστούμε

Αφήστε τα στοιχεία της εταιρείας σας και ένας αντιπρόσωπος μας
θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.